Palvelut

Palvelumme

Yhdistämme kierrätyksen, kuljetuksen ja logistiikan kierrättämällä urakoitsijoiden työmaalla tuotetut remontti- ja purkujätteet.

Logistiikka- alustanamme käytämme eSend Finland Oy:n täysin automaattista tilaukset, ajoneuvojen seurannan, reitityksen, laskutuksen ja dokumentoinnin hoitavaa toiminnanohjausjärjestelmää, jonka löydät Tilaa– sivulta.

Yhteistyöhön kanssamme?

Tällä hetkellä toimimme vain pk- seudulla, mutta tavoitteenamme on kattaa koko Suomi, ja tähän tarvitsemme muita yrittäjiä.

 

Etsimme esimerkiksi taksiyrittäjiä ympäri Suomen, ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Tavoitteena auttaminen

Remontointi- ja saanerauskohteet tuottavat monenlaista jätettä, jonka laki velvoittaa lajittelemaan työmaalla. Monelle tämä velvoite on hankala, sillä sopivan kokoisia jäteastioita ei tahdo löytyä.

 

Meiltä saat palvelua jäteastioista kierrätykseen, jolloin kaikki hoituu vaivatta, nopeasti, edullisesti – ja laillisesti. Palvelua on tehostettu digitalisoitumalla, jotta kaikki onnistuisi mahdollisimman helposti.

Mistä toiminta alkoi?

Toimintamme lähti liikkeelle rakennustyömaihin liittyvästä artikkelista. Artikkelissa kerrottiin, että jätelaki velvoittaa rakennuttajia lajittelemaan tietyt jätelajikkeet niiden syntypaikassa, eli työmaalla.

 

Tästä syntyi ajatus siitä, miten taksiliikenteen notkeutta voisi hyödyntää tässä asiassa. Esimerkiksi ympäri Suomen on invatakseja, joiden kuljetuskapasiteettia voi hyödyntää jäteastioiden kuljetuksessa.

Seuraa meitä somessa!